De Grote Club Actie staat weer voor de deur

Hallo BMX-ers,

Het is weer zover! De Grote Club Actie staat weer voor de deur. Vorig jaar hebben onze leden heel veel loten verkocht en een recordbedrag van EUR 2.306,00 is opgehaald.

Jouw verkoopboekje(s) kan je ophalen op de vereniging. De boekjes liggen klaar (met jouw naam erop) bij de balie in de kantine.

Ga met jouw verkoopboekje langs de deuren bij de buren, op visite bij opa en oma, feestje van je tante en jouw juf of meester en verkoop zoveel mogelijk loten.

Verkooptips nodig?
-       Doe jouw clubshirt aan als je langs de deuren gaat, extra stoer
-       Maak een verkoopbericht op FaceBook en Instagram (vraag hulp aan je ouders)
-       Ga langs het werk en kantoor van je vader of moeder
-       Verkoop zoveel mogelijk online met de QR code

Verkoop jij 25 loten of meer? Dan krijg je van NCC Nijkerk een toffe medaille.
En ben jij de topverkoper van de club? Dan krijg je een cadeaubon en een eervolle vermelding op de website!

Oja, jij mag meedenken over de besteding van het opgehaalde geld. Wat mis jij op de vereniging en wat heb jij nodig? Denk bijvoorbeeld aan leuke spellen op de club, of een BMX kamp. Hoe kunnen wij het geld het BESTE besteden? Stuur jouw gouden tip en top idee naar edwin.sandyvandecraats@gmail.com (mailto:edwin.sandyvandecraats@gmail.com). Of schrijf dit op een briefje en gooi dit in de Grote Club Actie brievenbus/doos op de balie in de kantine.

Help jij mee om ons recordbedrag te verbreken? Kan de vereniging weer rekenen op jouw verkooptalent? Doe mee en laten wij samen proberen om EUR 2.500,00 op te halen!

Heel veel succes toegewenst!

Hartelijke groet,
Sandy van de Craats
Coordinator Grote Club Actie

gc-actie-jw gc-actie-jw