Vernieuwde baan en clubwedstrijd

Hallo,
 

Vrijdagavond 9 februari is er hard gewerkt om de baan helemaal klaar te krijgen en dat is gelukt! Vanaf nu kunnen we weer op de hele baan trainen.

 

Om de baan mooi en goed te houden zijn er een aantal dingen waar we de komende tijd rekening mee moeten houden, willen jullie dit ook met de kinderen delen?

1. Niet op de nieuwe bulten stilstaan!

2. Als de baan droog gemaakt moet worden, dan niet meer de bezems gebruiken! We hebben hiervoor een aantal trekkers staan.

3. Voordat de training begint, kijken of er zand in de bochten ligt.

 

Om de baan heen moet natuurlijk nog wel veel gebeuren, in de kantine hangt een lijst met klusjes. Een verzoek aan de ouders om deze zo veel mogelijk tijdens de trainingen op te pakken.

 

Trainingstijden

Van een aantal ouders hebben wij te horen gekregen dat de trainingen om 19.00 uur te laat zijn, voor met name de allerkleinsten crossers. We gaan de komende twee weken bekijken hoeveel kinderen er zijn tijdens de trainingen en hopen natuurlijk dat de groepen 1 en 2 weer apart kunnen trainen. We laten dit jullie zo snel mogelijk weten als het aangepast wordt.

 

Clubwedstrijd

De clubwedstrijd van 14 februari gaat niet door. Deze wordt verschoven naar woensdag 28 februari. Zo heeft iedereen nog ruim de tijd om te trainen op de aangepaste baan.

 

We willen alle vrijwilligers bedanken voor jullie hulp om in 4 weken tijd deze aanpassing van de baan te realiseren. Zonder jullie hulp was het niet mogelijk geweest! Inmiddels hebben wij ook alle facturen van de leveranciers ontvangen en wij kunnen jullie melden dat de kosten van deze aanpassing van de baan binnen de begroting zijn gebleven. 

 

Met vriendelijke groeten,

 

Bestuur NCC Nijkerk

 

belangrijk belangrijk