NCC clubwedstrijden

Beste fietscrosser(s), ouder(s) en/of begeleider(s),

 

In 2018 organiseren we weer de gezellige, leuke en spannende NCC clubwedstrijden. Voor zowel de jongste en nieuwe rijders als voor de oudere en doorgewinterde rijders van NCC Nijkerk.

 

Dit jaar is er voor gekozen de kalender anders in te delen dan voorgaande jaren. De jaarlijkse afsluitingsavond incl prijsuitreiking zal voor de zomervakantie worden gehouden. De clubwedstrijden moeten dus voor de zomer gereden zijn.

 

Voor de clubcompetitie 2018 worden 5 wedstrijden georganiseerd. De data waarop deze in 2018 worden gereden zijn:

 

Woensdag 28 maart

Woensdag 11 april

Woensdag 25 april

Woensdag 16 mei

Woensdag 06 juni

 

Op de NCC site staat aanvullende informatie over de clubwedstrijden in het clubwedstrijd reglement. Binnenkort zal het reglement nog met de laatste informatie worden aangevuld.

 

In de Bijlage (/content/31541/download/clnt/79810_Bijlage_bij_inventarisatie.xls) staat de wedstrijd indeling per rijders op basis van leeftijd de leeftijd per 31-12-2018. Meisjes staan standaard 1 leeftijdsklasse lager ingedeeld.

 

Voor alle rijders het verzoek mij, onder vermelding van naam en stuurbordnummer, voor 10 maart 2018 te informeren als je;

één óf meerdere klassen hoger (lager kan niet) ingedeeld wil worden, omdat je bijvoorbeeld vorig seizoen clubkampioen bent geworden;

Voor een goed verloop van de clubwedstrijden zijn wij op de wedstrijdavond afhankelijk van enthousiaste hulp die op, bij en rond de baan kan assisteren. Het betreft eenvoudige werkzaamheden als baancommissaris, controleur parc fermé, finish schrijver/ster en overige hulp bij de organisatie van de wedstrijden.

 

Namens het wedstrijd secretariaat een sportief seizoen toegewenst,

 

 

Marcel van der Horst

logo ncc plus bmx logo ncc plus bmx