Bestellen nieuw clubshirt

En informatie over de Kerstvakantie

Beste leden,

Op de feestavond is het nieuwe clubshirt voor 2016 gepresenteerd. Wij hopen dat jullie het nieuwe ontwerp mooi vinden! Dit nieuwe clubshirt is na 1 januari 2016 verplicht voor alle leden van NCC tijdens alle wedstrijden (clubwedstrijden, NFF- en KNWU-wedstrijden).
Het nieuwe clubshirt wordt geleverd door Charly Rademaker, van Tygo Bmx Shop (adres winkel: Zuidwenk 80 N, 3751 CG Bunschoten / Tel. 06-24629035).

 

Pasmogelijkheden

Voor diegene die nog geen nieuw shirt besteld hebben, zijn er de volgende mogelijkheden om een shirt te passen en te bestellen in de kantine van NCC:

 

- Zaterdag 5 december tussen 9.00 en 12.00 uur

- Maandag 7 december tijdens trainingsuren*

- Woensdag 9 december tijdens trainingsuren*

- Donderdag 10 december tijdens trainingsuren*

- Zaterdag 19 december tussen 9.00 en 12.00 uur

(* gaat niet door bij slecht weer / rood stoplicht)

 

Tygo Bmx Shop heeft alle beschikbare maten aanwezig, ook zijn er bijpassende broeken te passen. Dus kom wat eerder om te passen! Charly, of iemand anders, is aanwezig om de bestelling op te nemen in een daarvoor bestemd Excelformulier. Mocht het niet lukken om op deze data te komen passen, maakt u dan even een andere afspraak met Charly Rademaker.

 

Prijzen clubshirt

Tot en met 19 december a.s. geldt een gereduceerde prijs:

- 1e shirt € 28,-
- 2e shirt voor dezelfde persoon is direct bij te bestellen voor € 35,-
(mag wel andere maat zijn)

Na 19 december 2015 geldt het standaard tarief voor het clubshirt ad € 45,- per shirt.

(Het wel of niet vermelden van je naam op het shirt heeft geen invloed op de prijs)

Verder heeft Tygo BMX Shop nog diverse andere mogelijkheden om het clubtenue compleet te maken met bijpassende broeken van Kenny, helm of handschoenen.

Rijdt u liever in een Jopa broek dan kan deze besteld worden via Rob Mijts.

       

Bestellen + betalen
Het shirt wordt pas in bestelling genomen, zodra de betaling binnen is! Gelieve het shirt te betalen uiterlijk 21 december a.s. Dan kunt u nog gebruik maken van het gereduceerde tarief. Alle shirts die op een later tijdstip besteld worden, kosten € 45,- per stuk. Bij deze eerste bestelling van het nieuwe clubshirt bestelt en betaalt u het shirt aan Tygo Bmx Shop. Volgende bestellingen lopen via de club.

 

U kunt het geld overmaken naar IBAN-nummer NL44 RABO 0130 222 54 t.n.v. tygobmxshop o.v.v. ’’Clubshirt NCC, naam rijder + stuurbordnr.’’

 

Onderhoudsadvies bmx fiets

Op zaterdag 5 en 19 december is er de mogelijkheid om Charly Rademaker even naar je fiets te laten kijken. Hij kan je dan adviseren welk onderhoud je fiets nodig heeft. Zo kun je het seizoen 2016 goed beginnen! Dus neem je fiets zeker even mee.

 

Kerstvakantie

Net zoals voorgaande jaren, wordt er niet getraind in de week voorafgaand de Kerstvakantie en tijdens de Kerstvakantie. Dit betekent dat de laatste training dit jaar wordt gegeven op donderdag 10 december. De trainingen beginnen weer, als het weer het toelaat, op maandag 4 januari 2016.

Bovenstaande informatie is ook te vinden op de website.

Wij wensen iedereen hele fijne feestdagen toe en hopen jullie in 2016 weer allemaal enthousiast op de fiets te zien! We gaan er een leuk, gezellig en succesvol 2016 van maken!!

 

Bestuur NCC

15 nieuwe clubkleding 1 15 nieuwe clubkleding 1
15 nieuwe clubkleding 3 15 nieuwe clubkleding 3
15 nieuwe clubkleding 2 15 nieuwe clubkleding 2