Doneer als bedrijf afgeschreven IT-apparatuur

IT-APPARATUUR VAN JOUW BEDRIJF IS GELD WAARD! STEUN ONZE VERENIGING DOOR HET TE DONEREN

Heeft jouw bedrijf IT-apparatuur in de kast liggen? Denk dan aan NCC Nijkerk, want IT-apparatuur is geld waard! 

Doneer en help ons

Stichting IT4Kids is de actie steunjouwsportclub.nl gestart om de sportclubs in Nederland te helpen, zodat de clubs blijven bestaan. Als bedrijf kan je nu jouw IT-apparatuur doneren, en de waarde hiervan gaat naar jouw sportclub. Wij willen een oproep doen aan de bedrijven die ons een warm hart toedragen, om hun afgeschreven apparatuur, die misschien toch in de kast ligt of die je een andere bestemming wil geven, via IT4Kids aan ons te doneren. 

 

Over IT4Kids

Stichting IT4Kids zet zich in om alle kinderen in Nederland een duurzame sportkans te geven, zodat zij #skills4life creëren. Zij verzamelen afgeschreven hardware in, zoals laptops, computers en netwerkapparatuur en de waarde hiervan gaat normaliter naar projecten van goede doelen waar ze mee samenwerken. IT4Kids heeft de status van algemeen nut beogende instelling (ANBI) en is aspirant lid van de brancheorganisatie Goede Doelen Nederland. 

 

Wil je met jouw bedrijf NCC Nijkerk helpen? Doneer IT-apparatuur via onderstaande link, geef aan dat je onze club ondersteunt en binnen een aantal weken wordt de waarde aan ons gedoneerd. Het verspreiden van deze actie binnen je netwerk wordt uiteraard enorm gewaardeerd!

Campagnebeeld 1080x1350 (Facebook) Campagnebeeld 1080x1350 (Facebook)